Με μεγάλη συναυλία το Φεστιβάλ της ΚΝΕ

1 Min Read

Την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης. Συνέντευξη τύπου σχετικά με το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή δόθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κοζάνη.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Γκούμας, μέλος Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας “καλούμε τον κάθε νέο που τα όνειρά του δεν χωράνε στο σάπιο κόσμο του καπιτιλιστικού συστήματος να αναλογιστεί τι πρέπει να γίνει σήμερα για να βελτιωθεί η θέση της νεολαίας”. Ο Γ. Γκούμας τόνισε ότι οι νέοι πρέπει να δώσουν ένα μήνυμα ότι το μέλλον δεν είναι μονόδρομος.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει έκθεση αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, ομιλία από στέλεχος του κόμματος, αλλά και συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Μανώλη Φάμελλο και Νίκο Ζιώγαλα.

Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, παιδότοπος με δραστηριότητες για μικρά παιδιά. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν χώροι για μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους αλλά και βιβλιοπωλείο

Επίσης, κατά το προσεχές διάστημα θα γίνουν προβολές ταινιών σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Μοιραστείτε την είδηση