Με την Εθνική Ομάδα TAEKWONDO για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η αθλήτρια της Εορδαικής Δύναμης Χριστίδου Γραμματική

2 Min Read

Αναχωρεί σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου  η Πρωταθλήτρια Ελλάδος Χριστίδου Γραμματική, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO Ανδρών – Γυναικών 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Manchester της Αγγλίας 15- 19 Μαΐου  2019 και συγκεκριμένα  στο Manchester Arena .

- Advertisement -

Η Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Εορδαική Δύναμη, θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας στην Αθήνα απ’ όπου  θα αναχωρήσουν μαζί για το Μanchester την Κυριακή 12 Μαίου 2019.

Για την κατά σειρά ετών Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Χριστίδου Γραμματική αυτή είναι ακόμα μια συμμετοχή  με την Εθνική ομάδα.  Να τονίσουμε ότι  έχει κατακτήσει είδη ένα Χάλκινο Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τιχουάνα στο Μεξικού.

Περισσότεροι από 1000 αθλητές και αθλήτριες του  Παγκόσμιου Taekwondo από περισσότερες από 150 χώρες αναμένεται να εμφανιστούν και να ανταγωνιστούν για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, προσφέροντας δυνατούς αγώνες.

Η Ελληνική μας  αποστολή αποτελείται από 8 αθλητές και 8 αθλήτριες και θα την συνοδέψουν ο αρχηγός αποστολής , Ζηνέλης Θεόδωρος μαζί με τους  ομοσπονδιακούς προπονητές Εφραιμίδης Παντελής και  Μαμέκας Ιωάννης.

 Η αθλήτρια μας θα αγωνιστεί αυτή τη φορά στην κατηγορία Γυναικών +73 την Πέμπτη 16 Μαΐου έχοντας να αντιμετωπίσει τις 33 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου στην κατηγορία της.

 Το αγωνιστικό πρόγραμμα κάθε ημέρας θα κλείνει με τους ημιτελικούς αγώνες , ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν την επόμενη μέρα και προκειμένου να προσφέρουν περισσότερο θέαμα θα πραγματοποιηθούν  σε υπερυψωμένο mat

Το Δ.Σ. , ο προπονητής  του Συλλόγου Χριστίδης Χρήστος , γονείς και φίλοι εύχονται Καλή επιτυχία στην Γραμματούλα  καθώς και  στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας

Μοιραστείτε την είδηση