Με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Κοζικόπουλο συνεχίστηκαν οι συζητήσεις με καλλιτέχνες στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

2 Min Read

Η γνωριμία της νέας γενιάς με τους καλλιτέχνες της πόλης μας συνεχίζεται. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 το μαθητικό περιοδικό του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης ΟΝΕΙΡΑ ΨΥΧΩΝ είχε την τιμή να υποδεχτεί διαδικτυακά τον ηθοποιό της πόλης μας, Κωνσταντίνο Κοζικόπουλο. Στη συζήτησή του με τους μαθητές και τις μαθήτριες του περιοδικού ο Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος μίλησε για την ενασχόληση του με το θέατρο, αφηγήθηκε την πορεία της ζωής του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός, τονίζοντας ότι πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να μην τα παρατάμε με την πρώτη δυσκολία.

Όσα ειπώθηκαν από τον Κωνσταντίνο Κοζικόπουλο για το θέατρο κίνησαν το ενδιαφέρον των παιδιών, τα οποία στα πλαίσια του πρώτου τεύχους του μαθητικού τους περιοδικού θα συνθέσουν δικά τους κείμενα, φωτογραφικά και εικαστικά έργα για την Κοζάνη: για το πώς βλέπουν το παρελθόν της Κοζάνης, πώς κρίνουν το παρόν της πόλης και πώς φαντάζονται το μέλλον της. Επομένως, και αυτή η συνάντηση υπήρξε γόνιμη για τα ενδιαφέροντά τους.

- Advertisement -

Η ομάδα μαθητών/-τριών και καθηγητών του λογοτεχνικού περιοδικού του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κωνσταντίνο Κοζικόπουλο για την πολύτιμη συζήτηση που είχε με τους/τις μαθητές/-τριες του σχολείου μας.

 

Μοιραστείτε την είδηση