Μήνυμα στους ψηφοφόρους για αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία έστειλε το κλιμάκιο του κόμματος από την Κοζάνη

3 Min Read

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να δώσουν αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία, έκανε από την Κοζάνη το κλιμάκιο των πρώην υπουργών που επισκέφθηκε στην περιοχή. Νίκη Κεραμέως, Νίκος Παπαθανάσης και Γιώργος Κώτσηρας συναντήθηκαν με φορείς και πολίτες και περπάτησαν στο κέντρο της Κοζάνης το πρωί της Πέμπτης.

«Την Κυριακή η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι μια αποτύπωση του έργου της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και εμείς ζητούμε από τους πολίτες ψήφο αυτοδυναμίας για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τον οδικό χάρτη που έχουμε παρουσιάσει στην ελληνική κοινωνία. Ο χάρτης αυτός έχει τέσσερις άξονες, καλύτερους μισθούς για όλους, καλύτερο δημόσιο και αξιολόγηση, καλύτερο σύστημα υγείας και μια χώρα ασφαλή που δίνει δυνατότητες στα νέα παιδιά» ανέφερε μιλώντας στα ΜΜΕ η πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Από τη μεριά του ο κ. Κώτσηρας, κάλεσε τους πολίτες να δώσουν σαφή εντολή στη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προσθέτοντας πως «τρεις μέρες πριν τις εκλογές η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί τα πραγματικά διλήμματα και η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση με σταθερή σημαντική κοινοβουλευτική, προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα για να προχωρήσουμε μπροστά και να πιάσουμε δουλειά από Δευτέρα και να απαντήσουμε στις ανάγκες των πολιτών».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, εκτός από το μήνυμα «ανάγκης για ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση» αναφέρθηκε στις συχνές επισκέψεις του στην περιοχή λόγω της συμμετοχής του στο πρόγραμμα Δίκαιης Μετάβασης που φιλοδοξεί να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της περιοχή και στο θέμα της Ακρινής. «Έχουμε επικοινωνία με τους κατοίκους της Ακρινής, η πρόταση που τους κάναμε ισχύει και θα εφαρμοστεί με τον αρμόδιο υπουργό, όποιος και αν είναι. Η πρόταση της Κυβέρνησης για την Ακρινή είναι μια αναπτυξιακή πρόταση και δίνει προοπτική και πράσινο χαρακτήρα προκειμένου να μπορεί να αναπτυχθεί το χωριό σε μια σύγχρονη κοινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το κλιμάκιο των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενο από τους υποψήφιους βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης, επισκέφθηκαν την Εορδαία, τα Σέρβια, το Βελβεντό και την Σιάτιστα.

Όλγα Τουφεγγοπούλου

 

Μοιραστείτε την είδηση