Νέος διαγωνισμός για το Ξενία από την ΕΤΑΔ

2 Min Read

Νέα προσπάθεια από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ΞΕΝΙΑ Κοζάνης  με την προκήρυξη της διενέργειας νέου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Η έκταση του οικοπέδου είναι 5.046,47 τ.μ., με το ξενοδοχείο να είναι δυναμικότητας 66 κλινών.

- Advertisement -

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, εκτελών χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ, Παναγιώτης Μπαλωμένος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Άλλο ένα σημαντικό ακίνητο του χαρτοφυλακίου της ΕΤΑΔ που για πάρα πολλά χρόνια δεν είχε αξιοποιηθεί, ερχόμαστε σήμερα να τοποθετήσουμε και πάλι στην αγορά μέσω ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού. Με τον τρόπο αυτό προσθέτουμε ένα ακόμα εμβληματικό Ξενία στη σειρά διαγωνισμών που έχουμε ανακοινώσει τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με το πρόγραμμα αξιοποίησης των ακινήτων της ΕΤΑΔ για το 2023. Με συνέπεια και προσήλωση στους στόχους που έχουμε θέσει, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον θεσμικό μας ρόλο προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου και των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζοντας να μετατρέπουμε αναξιοποίητα ακίνητα σε μοχλούς ανάπτυξης σε όλη τη χώρα».

H διάρκεια της μίσθωσης είναι 40 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη και η τιμή εκκίνησης που αφορά το ύψος του ετήσιου μισθώματος ανέρχεται σε 28.000,00 € με βήμα διαγωνισμού 5%.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr  και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους του Διαγωνισμού.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση