Νοσοκομείο Δυτικής Μακεδονίας: Ανευθυνότητα η εξυπηρέτηση συμφερόντων. Του Γιάννη Σιδέρη

2 Min Read

Νοσοκομείο, μια πρόταση που ξεκίνησε το 2011 του τότε αντιδημάρχου Λάζαρου Μαλούτα και σημερινού δημάρχου Κοζάνης. Οπότε αποκλείουμε τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Δεν μας αρέσει τίποτα από αυτά που έχουμε, αλλά όταν μας λένε ελάτε να τα αλλάξουμε εμείς δεν θέλουμε. Όπως διαφωνούσαν τότε με την τηλεθέρμανση γιατί σκάβανε όλη την πόλη το ίδιο συνέβη και με την πλατεία το ίδιο και με την βιβλιοθήκη που μερικοί την χαρακτήρισαν πως μοιάζει με τον Τιτανικό, αλλά στο τέλος άρεσαν σε όλους.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι αυτοί οι διαφωνούντες θέλουν ένα σύγχρονο νοσοκομείο αλλά τα πολιτικά και προσωπικά συμφέροντα τους, τους εγκλωβίζουν με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας.

- Advertisement -

Κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους και δεν έχουν το θάρρος να βγουν και να πουν τον πραγματικό λόγο. Εν ολίγοις μας προτρέπουν να συνεχίζουμε να τρέχουμε Θεσσαλονίκη και Γιάννενα ακόμη για απλά περιστατικά. Και όπως έλεγαν και οι παππούδες μας, από μασλάτια (λόγια) χόρτασα έργα δεν βλέπουμε. Μόνο φρου-φρου και αρώματα είστε.

Πλήρη απογοήτευση και κανένας σχεδιασμός για το μέλλον και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Κύριοι ελάτε προ των ευθυνών σας, στηρίξτε τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας. Έχουμε μία ευκαιρία ας την εκμεταλλευτούμε. Γιατί το 2023 (έτος εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση) είναι κοντά, ας μην αρκεστούν οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί σε ανούσιες προεκλογικές υποσχέσεις όπως απολιγνιτοποίηση, τουρισμός, θέσεις εργασίας, νοσοκομείο κ.α.

ΥΓ. Καλή προσπάθεια η νέα πτέρυγα του Γ.Ν. Μαμάτσειο, αλλά τα μπαλώματα είναι μπαλώματα.

 

Μοιραστείτε την είδηση