Νταμπλούχος η Κοζάνη

3 Min Read

Νικήτρια στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, ήταν η ομάδα της Κοζάνης η οποία κατέκτησε το τρόπαιο μετά από αρκετά χρόνια σε έναν επεισοδιακό τελικό με καθυστερήσεις, αποβολές και διακοπή του αγώνα, με την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα να τελειώνει τον αγώνα με εννέα παίκτες, την ομάδα της Κοζάνης με δέκα και να υπάρχουν διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για αρκετές φάσεις.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Μακεδονικού Φούφα ο Παπάς στο 1ο λεπτό του αγώνα. Στο 34ο λεπτό ο Δημητριάδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Κανούλα εκτός περιοχής. Εκεί υπάρχει και η πρώτη διακοπή του αγώνα με τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του Φούφα. Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον Μπακάλη να ισοφαρίζει για την Κοζάνη στο 42ο λεπτό και το σκορ να έρχεται στα ίσα. 1-1 και οι δύο ομάδες θα παίξουν με 10 παίκτες για τα επόμενα λεπτά καθώς ο Καραγιάννης αποβλήθηκε για το εκτός φάσης χτύπημα στον Καρασούνα. Εκεί γίνεται και η δεύτερη διακοπή του αγώνα και ένταση στο γήπεδο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και το ημίχρονο έληξε στο 1-1. 

Στο 52ο λεπτό με σουτ ο Μωυσιάδης έδωσε ξανά προβάδισμα στον Μακεδονικό Φούφα ενώ τρία λεπτά πριν η Κοζάνη είχε δοκάρι με τον Παπαργυρίου. 8 λεπτά αργότερα δεύτερο δοκάρι για την Κοζάνη ενώ στο 84ο λεπτό η Κοζάνη ισοφαρίζει με τον Λάμπογλου. 

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού τελείωσε με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 2-2. Στην παράταση η Κοζάνη είχε το τρίτο δοκάρι της και τελικά στο 103ο λεπτό πήρε προβάδισμα για πρώτη φορά στη διάρκεια του αγώνα, με τον Κανούλα να κάνει το 3-2. Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης τελειώνει με διαμαρτυρίες του Μακεδονικά Φούφα. Στη συνέχεια ο τελικός διακόπηκε με τους ανθρώπους του Μακεδονικού Φούφα να προτρέπουν τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Μακεδονικό Φούφα να μένει με εννέα παίκτες μετά την αποβολή του Σερσέμη και τον αγώνα να τελειώνει στο 3-2. 

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση