Ο «Ιπποκράτης Αιανής» ανοίγει τις πύλες του και επίσημα την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου

2 Min Read

Τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος θα πραγματοποιηθούν στις 18:00 με συναυλία και εκπλήξεις

Το νέο του υποκατάστημα στην Αιανή Κοζάνης εγκαινιάζει την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου το Διαγνωστικό Κέντρο Κοζάνης «Ιπποκράτης». Πρόκειται για ένα νέο μικροβιολογικό εργαστήριο που απευθύνεται στους κατοίκους της Αιανής και της γύρω περιοχής και στόχο έχει να παρέχει υπηρεσίες βασισμένες στα υψηλά στάνταρ που τηρεί με συνέπεια ο «Ιπποκράτης» εδώ και 20 χρόνια.

- Advertisement -

Ο «Ιπποκράτης Αιανής» στεγάζεται σε ένα ισόγειο κτίριο με πρόσβαση ΑμεΑ στην είσοδο της Αιανής από Κοζάνη (πρώην Αρχοντικό). Διαθέτει αίθουσα αιμοληψιών, γραφείο ιατρού, παρασκευαστήριο και διάφορους βοηθητικούς χώρους. Το εσωτερικό του κτιρίου διακοσμήθηκε με φωτογραφίες που παραχώρησε δωρεάν ο φωτογράφος Δημήτρης Βαβλιάρας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 με την πρόσκληση να είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες της γύρω περιοχής και όχι μόνο. Για τον λόγο αυτό ο «Ιπποκράτης» θα ντύσει την βραδιά των εγκαινίων με τη συναυλία του συγκροτήματος «Χίλιες Φωνές» που αποτελούν ο Γιάννης Παπαευαγγέλου και η Νατάσσα Καραγιάννη.

Στο υποκατάστημα Αιανής μπορούν να διενεργηθούν μια σειρά αιματολογικών εξετάσεων όπως:

–          Προληπτικός έλεγχος Check Up

–          Μικροβιολογικές εξετάσεις

–          Ορμονολογικές εξετάσεις

–          Αιματολογικές εξετάσεις

–          Ανοσολογικές εξετάσεις

–          Βιοχημικές εξετάσεις

Εδώ και 20 χρόνια ο «Ιπποκράτης» αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο ιατρικών υπηρεσιών φροντίζοντας να ανανεώνει τακτικά τον εξοπλισμό του με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία χειρίζεται εξειδικευμένο προσωπικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιοτικού ελέγχου.

Ο «Ιπποκράτης Αιανής» είναι το «συν» στη πρόληψη και υγεία όλων για να βοηθήσει ασθενείς και εξεταζόμενους με επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση