Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «βούλιαξε» το ΔΑΚ Κοζάνης

2 Min Read

Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το ΔΑΚ Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς κόσμος από όλη τη Δυτική Μακεδονία και τους όμορους νομούς έσπευσε να απολαύσει τον γνωστό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Έναν καλλιτέχνη – φαινόμενο, με διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου, με εκατομμύρια views στο You Tube και πρωτιές στα digital streams και το ραδιοφωνικό airplay.

- Advertisement -

Με «όχημα» τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Sicario και ως special guest τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, προσέφεραν μια συναρπαστική και μαγευτική βραδιά ξεσηκώνοντας τις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κοζάνης.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε ο Sicario, με την ιδιαίτερη αισθητική του, τη «σκυτάλη» πήρε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό λέγοντας όλες τις γνωστές του επιτυχίες, ανάμεσα τους το «Αθήνα μου» και τα «Ξημερώματα» και στο τέλος βγήκε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ο οποίος έκανε όλο το κοινό να χορεύει στους ρυθμούς της ποντιακής του λύρας.

Και οι τρεις καλλιτέχνες με το ταλέντο και τη θετική τους ενέργεια, χάρισαν μια μαγευτική καλοκαιρινή βραδιά στον κόσμο της Κοζάνης, ο οποίος τους ευχαρίστησε με το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση