Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

1 Min Read

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων ν. Κοζάνης, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Παρατηρούνται μία σειρά από διαδικασίες και μία παράλληλη δημοσιοποίηση των θεμάτων που δε συνάδουν τόσο με το Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα, όσο και με τη σοβαρότητα των καταγγελιών.

Η διασφάλιση της διαδικασίας μέσα από το αυστηρό πλαίσιο τήρησης των θεσμικών ρόλων και ιδιοτήτων της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να αποτελεί μονόδρομο και οφείλουν όλα τα εμπλεκόμενα μέλη να το σεβαστούν.

Αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Κ.Δ.Β.Κ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων και του Οργανισμού του οποίου προΐσταται.

Ο Σύλλογος από τη στιγμή που ενημερώθηκε  είναι «παρών», παρακολουθεί τις εξελίξεις και διαβεβαιώνει ότι θα συνδράμει με σεβασμό σε συναδέλφους και διαδικασίες ώστε να λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν.

 

Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε την είδηση