Όποιος διαφωνεί είναι …φασίστας

3 Min Read

Αν δεν το έχετε ήδη αντιληφθεί, είναι καιρός να το καταλάβετε και να το συνειδητοποιήσετε. Όποιος διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών είναι φασίστας. Μερικοί νομίζουν ότι είναι φιλελεύθεροι δημοκράτες, επειδή υποστηρίζουν την Νέα Δημοκρατία. Άλλοι πιστεύουν ότι είναι σοσιαλιστές, επειδή συντάσσονται με το ΚΙΝΑΛ. Και άλλοι αυταπατώνται ότι είναι κομμουνιστές, επειδή είτε είναι οργανωμένοι, είτε απλώς ψηφίζουν το ΚΚΕ. Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν τα μέλη και οι ψηφοφόροι και των τριών αυτών κομμάτων, που δεν συμφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται, συλλήβδην, για «φασισταριό».
Αν δεν το πιστεύετε, διαβάστε, τι είπε, με αφορμή τις διαμαρτυρίες κάτοικων της Κατερίνης, κατά την εκεί ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζαννακόπουλου, ο άνθρωπος που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας ως υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ο παλιός τρόφιμος της ΕΡΤ Χρήστος Γιαννούλης, του ιδίου κλίματος και πνεύματος με την Ακριβοπούλου, τον Καψόχα και τα άλλα «παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ που πληρώνουμε οι φορολογούμενοι για να μας …διαφωτίζουν:
«Πριν πάρω την τελική μου απόφαση, με όλο το σεβασμό στον πρωθυπουργό της χώρας που μου έκανε την τιμή να μου απευθύνει την πρόκληση και πρόσκληση αυτή, απέναντι, μπροστά στα μάτια μου, είχα την εικόνα του γιου μου.
Είναι 15 χρονών, δεν θέλω να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλο αυτό το φασισταριό απέξω. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα».
Βεβαίως δεν πρωτοτύπησε ο άνθρωπος. Είχε προηγηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ο οποίος, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψη του στην Κύπρο, είχε χαρακτηρίσει όλους όσους αντιδρούν στην σιμωνία των Πρεσπών ως «ακροδεξιούς».
Δεν αμφιβάλλω ότι μεταξύ των διαμαρτυρομένων υπήρχαν και οπαδοί της «Χρυσής Αυγής». Είναι αυτοί οι οποίοι με περισσή ευκολία μιλούν για «προδότες» και «κρεμάλες».
Αλλά κάποιος πρέπει να μάθει σε αυτούς που κοκορεύονται ότι είναι τάχατες προοδευτικοί και δημοκράτες, που διαθέτουν και το «ηθικό πλεονέκτημα», ότι βασικό γνώρισμα της φασιστικής αντίληψης και νοοτροπίας είναι ακριβές το να «τσουβαλιάζεις» στο ίδιο σακί, οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί σου, χωρίς να σέβεσαι την ιστορία του, την ιδεολογία του, την διαφορετικότητα των απόψεων του.
Σιγά μην περιμέναμε …καλλιγραφία, από τις κρατικοδίαιτες μαϊμούδες της δημοσιογραφίας. Ποιος λέει ότι ο Πολάκης είναι …μεμονωμένο κρούσμα; Έχει γεμίσει ο τόπος από τέτοιους. Από το κεφάλι η οσμή.

Μοιραστείτε την είδηση