Π. Ματιάκης για την τηλεθέρμανση Κοζάνης: «Στην Αθήνα θα κριθούν πολλά πράγματα, εμείς ελπίζουμε να μη φτάσουμε στην έσχατη λύση της αύξησης των τιμών»

3 Min Read

Κρίσιμη η συνάντηση για τη ΔΕΥΑΚ και το μέλλον της τηλεθέρμανσης 

Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Παναγιώτης Ματιάκης σημείωσε πως είναι κοινός στόχος όλων η ΔΕΥΑΚ να συνεχίσει να προσφέρει σοβαρές και σωστές υπηρεσίες σε ό,τι έχει να κάνει και με την ύδρευση αλλά και με την τηλεθέρμανση. «Πρέπει να νιώσουμε όλοι οι δημότες ότι η ΔΕΥΑΚ είναι δική μας επιχείρηση, να τη φροντίσουμε και να τη στηρίξουμε γιατί λειτουργεί προς όφελος μας, ώστε να συνεχίσει να παρέχει την ποιότητα των υπηρεσιών που ήδη παρέχει» τόνισε ο κ. Ματιάκης και συνέχισε λέγοντας πως οι πολίτες που αρνούνται να πληρώσουν τη ΔΕΥΑΚ θα πρέπει να το κάνουν και πως η ΔΕΥΑΚ θα στηρίξει όσους δεν μπορούν να το κάνουν, ενώ έγινε αναφορά και για κάποιους που κλέβουν νερό όχι μόνο στα χωριά αλλά και στην πόλη της Κοζάνης. «Θα προσπαθήσουμε να τα πατάξουμε αυτά τα γεγονότα και για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας αλλά και για να μη φτάσουμε στο σημείο να αυξήσουμε τις τιμές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

- Advertisement -

Συνέχισε λέγοντας πως προς το παρόν δεν ισχύει το ότι θα υπάρξουν αυξήσεις για την τηλεθέρμανση Κοζάνης τη φετινή χρονιά αλλά η συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη στην Αθήνα θα είναι κρίσιμη. «Ήδη γίνονται διεργασίες για το ΣΗΘΥΑ στην Καρδιά και υπάρχει η συνάντηση στην Αθήνα που θα κριθούν πάρα πολλά πράγματα. Εμείς ελπίζουμε πως δεν θα φτάσουμε στην έσχατη λύση της αύξησης των τιμών για τη φετινή χρονιά και ευελπιστούμε και για τις επόμενες αλλά είναι κάτι που δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε εμείς σαν ΔΕΥΑΚ ή σαν δήμος» κατέληξε ο κ. Ματιάκης.

Σημειώνεται πως το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ θα απαρτίζεται από τους Αιρετούς: Παναγιώτη Ματιάκη (Πρόεδρος), Δημήτρη Κορωνίδη (Αντιπρόεδρο, Κυριάκο Τσανακτσίδη και Ελένη Παπαδοπούλου και τους πολίτες Χρύσα Παπανικολάου και Γιώργο Βαρτζιόκα και αναμένεται ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Οι Αιρετοί της αντιπολίτευσης είναι από τον κ. Μαλούτα ο κ. Μυροφορίδης με αναπληρωτή τον κ. Παφύλη και από τον κ. Κουζιάκη η κ. Βεντούλη με αναπληρωτή τον κ. Βαλαή.

Θένια Βασιλειάδουwww.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση