Παιδική παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

2 Min Read

Το Κέντρο Πρόληψης σαν κορύφωση όλης της δουλειάς που έχει προηγηθεί στην σχολική κοινότητα και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών οργανώνει εκδήλωση — παιδική θεατρική παράσταση την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 21 .ΟΟ μ.μ, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης (σε περίπτωση κακοκαιρίας στην αίθουσα Φίλιππος). Την παράσταση θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα ” Ο Μικρός Βορράς” και πρόκειται για το έργο του Oscar Wilde ” Ο Εγωιστής Γίγαντας.

Λίγα λόγια για την θεατρική ομάδα και την παράσταση:
Το όραμα των ιδρυτών της ομάδας, του σκηνοθέτη Τάσου Ράτζου και της ηθοποιού Ιωάννας Παγιατάκη, ,ήταν και παραμένει η παροχή ποιοτικού θεάτρου και υψηλής μορφής τέχνη για την ηλικιακή ομάδα παιδιών και εφήβων. Μότο της ομάδας μας είναι το «Θέατρο για όλους- Θέατρο παντού», το οποίο έμπρακτα υλοποιείται όλα αυτά τα χρόνια με συνεχή παρουσία στα σχολεία όλων των βαθμίδων της Β.Ελλάδας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Εγωιστής Γίγαντας του Oscar Wilde είναι ένα αποκαλυπτικό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά . Στη θεατρική διασκευή της ομάδας μεταφέρεται ο κόσμος του Oscar Wilde στον σύγχρονο δικό μας κόσμο με χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και με προβληματισμό.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά και η είσοδος είναι δωρεάν. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση