Περισσότεροι από 700 θεατές στην εκδήλωση της της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης με τον Μάκη Σεβίλογλου στον κήπο των γλυπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής

1 Min Read
????????????????????????????????????

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης με τον Μάκη Σεβίλογλου με τίτλο: «Φώτιζε το δρόμο το φεγγάρι…» την Πέμπτη 11 Αυγούστου, στον κήπο των γλυπτών του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής.

Η εκδήλωση τελούσε υπό τον γενικότερο εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο Μάκης Σεβίλογλου και το μουσικό σχήμα που τον πλαισίωσε συνάρπασαν το φιλοθεάμον κοινό της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης, που αγκάλιασε την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία προσείλκυσε πάνω από 700 θεατές. Σημειώνεται ότι με αφορμή τη συγκεκριμένη μουσική εκδήλωση 620 άτομα είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη μόνιμη συλλογή και τις περιοδικές εκθέσεις του μουσείου, καθώς ο χώρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής παρέμεινε ανοιχτός για το κοινό έως τις 24:00.

 

Μοιραστείτε την είδηση