Ποινική δικογραφία σε δύο άτομα για κλοπές με τη μέθοδο του εναγκαλισμού,σε περιοχές της Κοζάνης

1 Min Read

3 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπής με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε περιοχές της Κοζάνης εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου άνδρα και μίας 38χρονης γυναίκας. 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την 22-07-2023 πρωινές ώρες, η 38χρονη αφού πλησίασε έναν 75χρονο και δύο   γυναίκες, 65 και 86 ετών, οι οποίοι βρισκόντουσαν έξω από τις οικίες τους, σε περιοχές της Κοζάνης, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από τον 75χρονο και την 65χρονη κάποιο αντικείμενο χωρίς να τα καταφέρει, ενώ από την 86χρονη κατάφερε να αφαιρέσει πορτοφόλι με χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος συνεργός της και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας άγνωστος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και αποχώρησαν.

- Advertisement -

  Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση