Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ψηφιακών έργων του Τάκη Χάτσιου (φωτογραφίες)

1 Min Read

Σαν την «καλύτερη τελεία» των εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης, χαρακτήρισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Δημόπουλος τα εγκαίνια της πρωτοποριακής έκθεσης ψηφιακών έργων του Τάκη Χάτσιου, που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019 στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη.

Ένας μικρός αριθμός των ψηφιακών έργων παρουσιάστηκαν τυπωμένα στο χώρο της αίθουσας, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του έργου, που είναι αποτέλεσμα έμπνευσης και δουλειάς από τα έτη 2012-2019, προβλήθηκε από οθόνη με μουσική υπόκρουση πιάνου από τον κ. Δημόπουλο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μέθεξης και μυσταγωγίας.

Τα έργα, “δομημένα πότε με την ελευθερία και τη μουσικότητα της καμπύλης και πότε με την αυστηρότητα και τη δυναμική απλών γεωμετρικών σχημάτων, φαντάζουν ως ποιητικές ακροβασίες ανάμεσα στη ζωγραφική και τη γλυπτική, ως αποτύπωμα μιας άλλης, διαφορετικής προσέγγισης του κόσμου και του ίδιου του καλλιτέχνη”.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Δείτε φωτογραφίες…

mikrovalto.gr

Μοιραστείτε την είδηση