Πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη” για παιδιά Δημοτικού 4-7 Ιουλίου

2 Min Read


Με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη μας, κ. Παύλου, η επιθυμία των παιδιών να συνεχιστεί το κατηχητικό έργο του χειμώνα πραγματοποείται με το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην πόλη”, που εγκαινιάζει φέτος η ενορία μας. Κέντρο του προγράμματος η Κοζάνη και το ενοριακό κέντρο “Σύναξη”. Στόχος μας να απολάυσουν τα παιδιά μας της κατασκήνωσης τα δώρα. Να βγουν για λίγο από το κλειστό δωμάτιο τους και το ανοιχτό tablet και να κάνουν παρέα με άλλα παιδιά. Να ζήσουν ένα διαρκές πανηγύρι χαράς και επικοινωνίας με τον Χριστό αλλά και μεταξύ τους. Το πρόγραμμα θα είναι κατασκηνωτικό. Αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για 4 ημέρες, από την Τετάρτη 4 έως και το Σάββατο 7 Ιουλίου, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, ξεκινώντας από το ενοριακό νεανικό κέντρο “Σύναξη” (στο Μπλιούρειο Ίδρυμα, στον 1ο όροφο, απέναντι από τον Άη-Νικόλα).
Με την φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, με εξορμήσεις στην πόλη της Κοζάνης και τις γύρω περιοχές με ευκαιρίες λατρευτικές, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές και άλλες ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, μα προπάντων παιχνίδι πολύ.
Ας δοκιμάσουμε φέτος αυτό το διαφορετικό κι ας είμαστε βέβαιοι πως κατασκήνωση δεν είναι ο τόπος, αλλά η κοινή ζωή με τον Χριστό και μεταξύ μας, αφού Αυτός πρώτος “…σαρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν”.

Μοιραστείτε την είδηση