Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης

2 Min Read

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι πιτσιρικάδες της ΕΠΣ Κοζάνης, με το μέλλον να προδιαγράφεται λαμπρό για τους αθλητές, αλλά και συνολικά για την ΕΠΣ Κοζάνης καθώς η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη, δείχνοντας έτσι πως με σκληρή δουλειά, μεράκι αλλά και ταλέντο, όλα είναι εφικτά. 

Στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μικτών προεπιλογής Εθνικών ομάδων  της ΕΠΟ, η μικτής ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Κοζάνης, μπορεί να είχε μείνει με 10 παίκτες, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το 11’, να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το ματς με 2-1 από την ομάδα της Αχαϊας, κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα. Στο 47’ ο Κάτανας ισοφάρισε το σκορ και στο 51’ ο Τσιόκανος έβαλε το νικητήριο γκολ.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι παίκτες αλλά και οι ενωσιακοί προπονητές της ομάδας (Παρασκευάς -Τσέπουρας) για την εξαιρετική προσπάθεια, την προετοιμασία που έχουν κάνει αλλά και το σπουδαίο αποτέλεσμα που έχουν φέρει. Τα παιδιά δείχνουν το δρόμο για ακόμη μια φορά.

Διαιτητής: Γιώργος Τασιόπουλος – ΕΠΣ Θεσσαλίας 

Βοηθοί: Σταμάτης Σφυρής, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος – ΕΠΣ Θεσσαλίας. 

Κοζάνη: Κωτίδης, Καλατσάνας (32΄ Τσιόκανος), Κάτανας (66΄ Ζάρζος), Παζής, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Μηλιδώνης, Τσαραμανίδης (28΄ Ανδρεόπουλος), Καραφουλίδης (78΄ Σαββίδης).

Αχαΐα: Τσερικλός (75΄ Κανελλόπουλος), Θεοφανόπουλος, Ντεντόπουλος (60΄ Μαντάς), Φλωράτος (40΄ Μυλωνάς), Λιακόπουλος, Παρασκευόπουλος (60΄ Διαμαντόπουλος), Παππάς, Ξηνταρόπουλος, Βαγενάς, Πιρλής, Βερβήτας (59΄ Σπανός).

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ απένειμε στις δύο ομάδες και τη διαιτητική ομάδα τα κύπελλά και τα μετάλλια.

Η ΕΠΣ Χανίων κατέκτησε την τρίτη θέση έναντι της ΕΠΣ Εύβοιας, στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος. 

Θένια Βασιλειάδου  xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση