“Ένα… σκορποχώρι βρήκα” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης σε συνέντευξη του

1 Min Read

“Δεν είπα ποτέ ότι θα παραιτηθώ ή ότι θα ανέβω στα κεραμίδια, αλλά έχουμε εκφράσει με ξεκάθαρο τρόπο την αντίθεσή μας με το σχέδιο που μιλάει για άμεση απολιγνιτοποίηση, χωρίς να αντιπροτείνει κάτι. Αν είχαμε μια αντιπρόταση ισοδύναμη με την απώλεια που έχουμε, θα είχαμε καλύτερη ψυχολογία και ο κόσμος θα ήταν πιο υποψιασμένος” αναφέρει στη συνέντευξή του στο Έθνος και στη Βίβιαν Μπενέκου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του δηλώνει: “ένα… σκορποχώρι βρήκα και, τέσσερις μήνες τώρα, προσπαθώ να νοικοκυρέψω, για να μπορέσω, αργότερα, να ξεδιπλώσω την πολιτική μας. Το ήξερα, φυσικά, ότι το Δημόσιο είχε πάντοτε τέτοια προβλήματα, αλλά τώρα τα ζω καθημερινά”.
 
Στην ίδια συνέντευξη,  για τα προσωπικά του, αναφέρει ότι “η Κατερίνα είναι μαζί μου κάθε μέρα στο γραφείο. Είναι δίπλα μου. Ήταν ήδη δημόσιος υπάλληλος και την πήρα στο γραφείο μου. Ξέρει και κρατάει την αλληλογραφία και με ενημερώνει σωστά”, ενώ σε ότι αφορά στην προοπτική ενός ακόμα παιδιού λέει “θέλουμε παιδάκι και προσπαθούμε. Ακόμη δεν έχω νέα να σας πω”.
Μοιραστείτε την είδηση