Σε αστυνομία και Πυροσβεστική συνεχίστηκαν οι επισκέψεις του Θόδωρου Καρυπίδη

1 Min Read

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θόδωρου Καρυπίδη σε χωριά και φορείς της περιοχής. Ο κ. Καρυπίδης επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και την Πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης καθώς και την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας.
Στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Σπύρο Διόγκαρη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών. Παράλληλα  αναδείχθηκε η άριστη μεταξύ τους σχέση που είναι διαχρονική, καθώς από τη θέση του Περιφερειάρχη ο κ. Καρυπίδης στήριξε αιτήματα της τοπικής Αστυνομίας στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων του.

Κατά την επίσκεψή του στην πυροσβεστική, συναντήθηκε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης Πύραρχο Κώστα Μαυροματίδη και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης Αντιπύραρχο Χρήστο Τσανακτσίδη. Αντάλλαξαν απόψεις για την πολιτική προστασία και την ετοιμότητα του σώματος για την αντιπυρική περίοδο και εστίασαν στις δυνατότητες περαιτέρω εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης των υπηρεσιών. Επίσκεψη πραγματοποίησε ο κ. Καρυπίδης και στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή της Αντιπύραρχο Βασίλειο Ζιώγου για όλα τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό.

- Advertisement -

Μοιραστείτε την είδηση