Συγχαρητήριο Δημάρχου Εορδαίας σε διακριθέντες αθλητές του Δήμου

2 Min Read

Οι αλλεπάλληλες πρωτιές και διακρίσεις αθλητών και αθλητριών Ομάδων ,Σωματείων και Συλλόγων της Πτολεμαΐδας μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι διότι τιμούν και προβάλλουν στο πανελλήνιο ολόκληρη την περιοχή μας.

Ως Δήμος Εορδαίας συγχαίρουμε θερμά:

- Advertisement -

  

   –Τον Πρωταθλητή Ελλάδος Παίδων 2017 (76 κιλά) Αλέξανδρο Μήτκα του Παλαιστικού Κέντρου Εορδαίας και τον τρίτο στα 46 κιλά Γιώργο Καζαντζή.

-Τον Παναγιώτη Χριστίδη του Α.Μ.Γ. Ομίλου «Εορδαϊκή Δύναμη» Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση δυο μεταλλίων ενός χρυσού και ενός χάλκινου στα πρωταθλήματα με την Επιλεκτική Ομάδα της Ένωσης   ΤΑΕ-KWON-DO Βορείου Ελλάδος , την Αθλήτρια Γραμματική Χριστίδου για τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις της , καθώς και τους άλλους αθλητές του Ομίλου.

-Την αγωνιστική Ομάδα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» Πτολεμαΐδας , για τη συγκομιδή πολλών νέων μεταλλίων από Πανελλήνια πρωταθλήματα.

-Τους μαθητές των τεσσάρων Σκακιστικών Ομίλων της Πτολεμαΐδας, για την κατάκτηση σημαντικών κυπέλλων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στη διάρκεια του 2016 υπήρξαν πολλές πρωτιές αθλητών και αθλητριών μας όπως :

-Κατάκτηση της πρώτης θέσης σε δύο Διεθνή τουρνουά από την Αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας Αργυρώ Καλαφάτη .

-Χρυσό μετάλλιο και κύπελλο για την Αθλήτρια Ευθυμία Αβραμίδου από τη συμμετοχή της στο Μεσογειακό Αγώνα με την κατηγορία athletic.

-Πρωτιά και νέο ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία από την αθλήτρια του Αιόλου Μακεδονίας Σταυρούλα Κοσμίδου .

-Πρώτη θέση για την μικρή αθλήτρια του Ο.Α. Πτολεμαϊδας Μάρθα Δαλαπάσχου στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , που διεξήχθη στην Καβάλα.

-Ο αθλητής του ΣΔΟΕ Δημήτρης Κουτσουμπίδης έκοψε πρώτος το νήμα στον 10ο γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, όπως και άλλοι διακριθέντες Μαραθωνοδρόμοι που έχουν τιμήσει κατά καιρούς τον τόπο μας .

Όλες αυτές οι επιτυχίες δείχνουν το μέγεθος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται σε αθλητικό επίπεδο από τη νεολαία μας, στην οποία επενδύουμε για ένα καλύτερο «αύριο».

Μοιραστείτε την είδηση