Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Κοζάνης «Η Ένωση»: H εντολή εξετελέσθη

4 Min Read

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Κοζάνης «Η Ένωση» καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για «το ξεπούλημα της μεγαλύτερης επιχείρησης του Ελληνικού λαού», της ΔΕΗ, παρά τις προεκλογικές της εξαγγελίες, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση της (πρώτης φορά Αριστερά), δεν τήρησε ούτε στο ελάχιστο τις δεσμεύσεις της».

Το Σωματείο τονίζει ότι η κυβέρνηση «ξεπουλά την επιχείρηση του Ελληνικού λαού όπου, για 60 και πλέον χρόνια η χώρα μας στήριξε επάνω της την ανάπτυξη της», κερδίζοντας έτσι «πολύτιμο πολιτικό χρόνο για την διατήρησή σας στην εξουσία, απολαμβάνοντας μάλιστα τα εύσημα των δανειστών».

- Advertisement -

Καλεί, δε, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας να ανταποκριθούν στη λαϊκή εντολή που έλαβαν κατά την εκλογή τους «μη ψηφίζοντας το πολυνομοσχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ και της περιοχής», προειδοποιώντας τους ότι «εάν συνηγορήσετε με την ψήφο σας στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και του τόπου μας, θα είστε ανεπιθύμητοι στην περιοχή».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «Ένωσης» έχει ως εξής:

«Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία αντίσταση η κυβέρνηση που προεκλογικά διέρρεε τα ιμάτιά της και με δάκρυα στα μάτια διεμήνυε προς όλους ότι, θα είναι Εθνικό έγκλημα το ξεπούλημα της μεγαλύτερης επιχείρησης του Ελληνικού λαού, σήμερα τα ξέχασε όλα αυτά και ως να βγήκε από παρθενογένεση υποκύπτει στις εντολές των τοκογλύφων δανειστών, εντάσσοντας στο πολυνομοσχέδιο το 34% των μετοχών της ΔΕΗ και άλλων στρατηγικών επιχειρήσεων της χώρας, ολοκληρώνοντας το ξεπούλημα την Τρίτη το βράδυ στο κοινοβούλιο.

Ξεπουλά την επιχείρηση του Ελληνικού λαού όπου, για 60 και πλέον χρόνια η χώρα μας στήριξε επάνω της την ανάπτυξη της.

Κατανοούμε ότι, ως κυβέρνηση με αυτή σας την πράξη, μπορεί να κερδίζετε πολύτιμο πολιτικό χρόνο για την διατήρησή σας στην εξουσία, απολαμβάνοντας μάλιστα τα εύσημα των δανειστών, όμως στην συνείδηση και την σκέψη του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας πολίτη, θα παραμείνετε ως Ξεπουλητές της Δημόσιας περιουσίας!!!!!

Ως κυβέρνηση της Αριστεράς, περίμενε ό Ελληνικός λαός από εσάς να τηρήσετε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις, για την μη μείωση των συντάξεων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την μείωση του ΦΠΑ και πολλά άλλα δηλαδή αυτά που υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό.

Δυστυχώς όμως, η κυβέρνηση της (πρώτης φορά Αριστερά), δεν τήρησε ούτε στο ελάχιστο τις δεσμεύσεις της!!!!!!

Αντιθέτως, δεν έχει καμία μα καμία διαφορά, από τις συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις που διακυβέρνησαν την χώρα στο παρελθόν!!!!

Κύριοι βουλευτές του Σύριζα του Νομού Κοζάνης και Φλώρινας.

Σας δίνετε η μεγάλη ευκαιρία, να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού της Δυτικής Μακεδονίας, που εκπροσωπείτε στο κοινοβούλιο.

Σας δίνετε η ευκαιρία να μείνετε στην συνείδηση του κόσμου, ότι καλώς σας εμπιστεύθηκε το εκλογικό σώμα της περιοχής και σας έστειλε στην βουλή, για να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντα της περιοχής, ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ και της ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!!

Κύριε Δημητριάδη, Κύριε Μουμουλίδη, Κύριε Θεοφύλακτε, Κύριε Ντζιμάνη, Κύριε Σέλτσα.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!

Μην ξεχνάτε ότι, βρισκόσαστε στα έδρανα της βουλή και με την ψήφο των Δεητζηδων!!!!

Σκεφτείτε και την επόμενη ημέρα!!!

Υλοποιήστε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις !!!! και θυμηθείτε ότι έρχονται και οι επόμενες εκλογές!!!!!

Για εμάς, εάν συνηγορήσετε με την ψήφο σας στο Ξεπούλημα της ΔΕΗ και του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, θα είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ!!!!!!

ΕΑΝ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ, ή Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ… ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!»

 

Μοιραστείτε την είδηση