Στα μέσα του Μάρτη η δημοπράτηση των κιγκλιδωμάτων στο δρόμο για την Ακρινή

1 Min Read
Στα μέσα του Μάρτη θα δημοπρατηθεί το έργο της τοποθέτησης προστατευτικών κυγκλιδωμάτων κατά μήκος του καναλιού που οδηγεί στον οικισμό της Ακρινής σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών `Υπηρεσιών Τέλης Πουτακίδης.
Το θέμα αναδείχθηκε μετά τη δυναμική παρέμβαση του μέλους του τοπικού συμβουλίου Ακρινής Μπάμπη Πουτογλίδη που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους σχετικά με τον κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Στο δρόμο αυτό κινούνται καθημερινά δεκάδες εργαζόμενοι στις βάρδιες του ορυχείου και οι κάτοικοι της Ακρινής και του Αγίου Δημητρίου, αλλά και τα μαθητικά λεωφορεία.
«Αν κάποιος πέσει στο κανάλι πνίγηκε» λέει ο κ. Πουτογλίδης. Το έργο πέρασε απο το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης και περιλαμβάνει την τοποθέτηση μπαριέρας κατά μήκος του καναλιού για 4 χλμ. προς την Ακρινή και άλλα 4 χλμ. προς το Μαυροδέντρι.
Το έργο θα χρηματοδοτηθει απο τον τοπικό πόρος και σύφωνα με τον κ. Πουτακίδη «τα 4χλμ προς την Ακρινή θα γίνουν απο το δήμο Κοζάνης και τα υπόλοιπα 4 προς Μαυροδέντρι απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».
Σωκράτης Μουτίδης
Μοιραστείτε την είδηση