Στη Δυτική Μακεδονία ο Άδωνις Γεωργιάδης εν όψει των ευρωεκλογών

2 Min Read

Στη Δυτική Μακεδονία θα βρεθεί από αύριο για διήμερη επίσκεψη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει την εκπροσώπηση για λογαριασμό της  Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Κοζάνης, ο Άδωνις Γεωργιάδης αύριο Πέμπτη 9 θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, στις 12 θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη, ενώ στις 2 μετά το μεσημέρι θα βρεθεί στην τοπική κοινότητα Ακρινής. Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 5 θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γρεβενών, θα ακολουθήσει στις 6 το απόγευμα επίσκεψη στον Μητροπολίτη Γρεβενών, στις 7.30 είναι προγραμματισμένη διευρυμένη ΔΕΕΠ και ακολούθως συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών.

- Advertisement -

Την Πέμπτη 10 Μαΐου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Γεωργιάδης θα επισκεφτεί την Καστοριά, όπου, στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους γουναράδες και στις 11 με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Μια ώρα μετά θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Καστοριάς και θα ακολουθήσει στη 1 μετά το μεσημέρι διευρυμένη ΔΕΕΠ.

Η διήμερη περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στην Φλώρινα, όπου στις 3.30 θα συναντηθεί με την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου, στις 4 το απόγευμα θα συμμετέχει διευρυμένη ΔΕΕΠ ΟΝΝΕΔ, στις 4.30 θα έχει συναντήσεις με δημάρχους και αυτοδιοικητικούς, προέδρους της ΝΟΔΕ και στελέχη της Ν,Δ, ενώ στις 6 το απόγευμα θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη και στις 6.30 τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Μοιραστείτε την είδηση