Στην εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης

2 Min Read

Το «παρών» στη εκδήλωση του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας, στο Κολλέγιο Ανατόλια, έδωσε   ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης.

Παρόντες επίσης – ο υπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, βουλευτές, ο συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος της Θεσσαλονίκης, πρυτάνεις, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών, και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων κ.ά.

- Advertisement -

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο οπρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργος Τσούνης, που αναφέρθηκε στο  ήθος,τη φιλοξενία,τη αγάπη,την κατανόηση και την  αποδοχή ως τις  αρχές κι αξίες, που διέπουν τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας και αποτελούν τη βάση των σχέσεων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην τελευταία του παρουσία σε εορτασμό της 4ης Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με την ιδιότητα του πρέσβη -αφού σε περίπου ένα εξάμηνο αναμένεται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Τσούνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη ζεστασιά, την ευγένεια και την αποδοχή που τού επιφύλαξαν οι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα ευρύτερα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του. Μια θητεία, που τη χαρακτήρισε ως «τη μεγαλύτερη τιμή».

Με πληροφορίες ΑΠΕ ΜΠΕ

Μοιραστείτε την είδηση