Στην Κοζάνη ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

1 Min Read

Στην Κοζάνη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Σκρέκας συναντάται με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, παρουσία τηςΥφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου και του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη.

Το κλιμάκιο των Υπουργών συνοδεύει και ο βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου των Υπουργών, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με επενδυτικούς φορείς, στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί σύσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα με εκπροσώπους του κλάδου της γούνας, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρας Σδούκου με τον Σύνδεσμο Ενεργειακών Κοινοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη 1 μετά το μεσημέρι θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας με την Καθηγήτρια Λούτα Μαλαματή για τη δημιουργία Data Center (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας). Θα ακολουθήσει για την συνέχεια επίσκεψη στην πρότυπη μονάδα θερμοκηπίων «Ορεινές Φυτείες Γκόση».

Στις 3 μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ακολουθήσει επίσκεψη στο ΕΚΕΤΑ στην Πτολεμαΐδα και στις 5 το απόγευμα η επίσκεψη των Υπουργών στην ΠΕ Κοζάνης ολοκληρώνεται με συναντήσεις που θα έχουν με πολίτες και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κομματικούς φορείς στο Ξενοδοχείο «Αλιάκμων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση