Στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας με την Εθνική ομάδα Τζούντο για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα δυο αθλητές του Αρίσταρχου Κοζάνης

1 Min Read

Για την Τιμοσοάρα της Ρουμανίας αναχωρούν δυο αθλητές τζούντο της ομάδας Αρίσταρχος Κοζάνης για να συμμετέχουν με την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων-Κορασίδων (κάτω των 13 ετών) που ξεκινά το Σάββατο.

Οι δύο αθλητές, που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η Κατερίνα Παπαδοπούλου και ο Σταύρος Συμεωνίδης, που θα συνοδεύονται από τον προπονητή τους Διονύση Στολτίδη.

- Advertisement -

Λίγες μέρες νωρίτερα, στο Υπαίθριο Θέατρο της Κοζάνης ο σύλλογος πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις εξετάσεις ζωνών των αθλητών και στη συνέχεια έγιναν οι σχετικές απονομές.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συμμετοχή αθλητών μας στην Εθνική Ομάδα και μια επιβράβευση της δουλειάς που κάνουμε στον Αρίσταρχο. Το τζούντο είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, που γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας καθώς έχει πολλαπλά οφέλη για τους αθλητές και ειδικά για τα νέα παιδιά που ασχολούνται. Είναι ένα ευγενές άθλημα όπως δηλώνει και ο τίτλος του στα Ιαπωνικά  (ευγενής δρόμος) και είμαι πολύ περήφανος που κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα παιδιά το γνωρίζουν και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία» δήλωσε ο προπονητής του Συλλόγου Διονύσης Στολτίδης.

Γιάννης Κωσταρέλλας

Μοιραστείτε την είδηση