Στις 19 Μαρτίου τα μαθήματα για το λογισμικό CNC από την Μηχατρονική Α.Ε. στο Βατερό

1 Min Read


Στις 19 Μαρτίου ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης και εξειδίκευσης στο υπερσύγχρονο λογισμικό για εργαλειομηχανές CNC από την Μηχατρονική Α.Ε. με έδρα το Βατερό Κοζάνης, η οποία δουλεύει το συγκεκριμένο λογισμικό.
Το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Κοζάνη, η εταιρεία παρουσίασε την πρωτοβουλία αυτή και ενημέρωσε τον τεχνικό κόσμο για τη λειτουργία του λογισμικού και τα σεμινάρια που θα γίνουν.
«Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο και καινοτόμο λογισμικό, με το οποίο μπορεί κάποιος να χειριστεί εύκολα και αποτελεσματικά μια εργαλειομηχανή. Στόχος μας να προσφέρουμε εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους χρήστες εργαλειομηχανών CNC που θα βγουν στην παραγωγή» ανέφερε ο Λάζαρος Καπαγιαννίδης, διευθυντής διοίκησης της Μηχατρονικής.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, όπως φάνηκε από τη συμμετοχή στην εκδήλωση και από τις δηλώσεις συμμετοχών στο site της εταιρείας. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 7 εβδομάδων και θα είναι 60 ωρών. Οι 40 ώρες θα είναι θεωρητικές και 20 πρακτικές.
Για το λογισμικό που είναι καινοτόμο και χαρακτηρίζεται από ευελιξία και μειωμένους χρόνους παραγωγής που μπορεί να προσφέρει στους χειριστές του, μίλησε ο δρ. Μηχανολογίας Κυριάκος Βαφειάδης.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση