Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων οι αθλητές του Συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

3 Min Read

Πέντε αθλητές του Συλλόγου μας ,συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων ,όπου έλαβε χώρα στην πόλη της Αθήνας, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων το τετραήμερο 23-26-Νοεμβρίου 2017.
1200 αθλητές από κάθε γωνιά της χώρας μας ,έδωσαν το παρόν σε αυτήν την παιδική γιορτή του αγωνίσματος του Ταεκβοντο ,στην Μικρότερη κατηγορία, αλλά την Μεγαλύτερη σε συμμετοχή,η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο ,με πολύ συναγωνισμό μιας και για να μπορέσει κάποιος να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο έπρεπε να κάνει 6 και 7 αγώνες.
Ο Σύλλογος μας σε αυτήν την διοργάνωση κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Ζήση Νικολάο του Στέλιου ,στην κατηγορία των +65 kg μετά από 5 αγώνες. Ο Αθλητής μας Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου μετά από 4 αγώνες κατέκτησε την Πέμπτη θέση.
Ο Αθλητής μας Μαρέτης Ραφαήλ-Ιωάννης του Σπύρου μετά από 3 αγώνες έμεινε εκτός οκτάδας. Ο Αθλητής μας Γεροντίδης Χρήστος του Στέφανου έχασε στον δεύτερο αγώνα από τον Αθλητή που πήρε την κατηγορία. Και ο Αθλητής μας Ζευκλής Γεώργιος του Φάνη μετά απο μια καλή παρουσία μιας και ήταν μικρότερος σε ηλικία στην κατηγορία δεν μπόρεσε να περάσει στον δεύτερο αγώνα.
Σε Δηλώσεις του Προπονητή της Αγωνιστικής μας ομάδας ο Κύριος Αλμασίδης Χρήστος Χρήστος είπε: Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των 5 αθλητών μας ,για την αγωνιστική τους παρουσία,είναι μια Νέα ομάδα αθλητών που πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά στο μέλλον, διότι δουλεύει με Σοβαρότητα, Υπομονή και Πειθαρχία. Και επίσης έχουν σύμμαχο σε αυτήν την προσπάθεια τους μια ομάδα προπονητών που οργανώνουν την καθημερινότητα τους με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να συγχαρώ και τους 5 Αθλητές μας για την Συμμετοχή τους και την Διάκριση τους και να Ευχαριστήσω όλους τους γονείς που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα αυτές τις μέρες. Συνεχίζουμε Δυναμικά κλείνοντας τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2017 με το τρίτο προκριματικό της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος τον Δεκέμβριο στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής.
Επίσης το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, ο Αθλητής μας και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τεληκωστόγλου Αποστόλης του Κωνσταντίνου συμμετείχε στο G1 του Ισραήλ ,το τελευταίο για το 2017 και κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο στην Ολυμπιακή Κατηγορία των -80kg. Είναι το τέταρτο μετάλλιο σε G1 πρωτάθλημα για το έτος που διανύουμε, από τα οκτώ που αγωνίστηκε. Όλες οι παραπάνω διακρίσεις μαζι και με το χρυσο μεταλλιο του Παννελληνιου πρωταθληματος του 2017 ,που του εδωσε το εισιτήριο για το Παγκοσμιο της Κορεας τον Ιουνιο που μας πέρασε, του δίνουν βαθμολογική υπεροχή έναντι όλων των αθλητών της κατηγορίας των -80 kg της χώρας μας .Του ευχόμαστε και το 2018 να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους Αθλητές για την Συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους και τους Εύχεται Καλή Συνέχεια.

Μοιραστείτε την είδηση