Με έξι αθλητές αναχωρεί η αποστολή από την Πτολεμαΐδα για τους αγώνες του Ωραιοκάστρου
Αναχωρεί σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου, η ομάδα της Εορδαϊκής Δύναμης Πτολεμαΐδας για να συμμετάσχει στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do 2024 για τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων και Παμπαίδων – Παγκορασίδων, στο πλαίσιο συγκρότησης των φετινών κλιμακίων.
Οι αγώνες διεξάγονται στις 11, 12 και 13 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου “Κονταξοπούλειο”, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 1.129 αθλητών και αθλητριών από 130 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.



Την Εορδαϊκή Δύναμη θα εκπροσωπήσουν έξι αθλητές και αθλήτριες: η Δήμητρα Χαντζή στην κατηγορία Ε/Ν (2010, -52 κιλά), η Παρθενόπη Τουρνά στην Π/Κ (2012, -37 κιλά), η Μαρία Μαργιορίδου (2015, -30 κιλά) και η Μαρία Καραγιαννίδου (2015, -33 κιλά) στην κατηγορία ΠΠ/ΠΚ, ο Θεοχάρης Βουνοτρυπίδης (2015, -49 κιλά) επίσης στους Παμπαίδες/Παγκορασίδες και ο Βασίλης Τσιμπασίδης στην κατηγορία Παίδων (2013, -33 κιλά).
Η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα αποτελεί μέρος της αγωνιστικής της πορείας για τη φετινή σεζόν, με στόχο τη διάκριση και τη συγκρότηση των νέων εθνικών κλιμακίων.