Συγκλονισμένη η περιοχή από τον τραγικό χαμό των δύο νεαρών ποδηλατών

2 Min Read

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Κοζάνης και ο ποδηλατικός κόσμος από τον τραγικό χαμό των δυο νεαρών ποδηλατών το μεσημέρι της Κυριακής στην Πτολεμαϊδα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μια καθημερινή προπόνηση αθλητών είχε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα που άφησε πίσω του δυο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες.
Η ομάδα των έξι ποδηλατών, κινούνταν στην επαρχιακή οδό Πτολεμαϊδας – Άρδασσας στο ρεύμα προς Πτολεμαϊδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα χιλιόμετρο πριν την Πτολεμαϊδα ένα γκρι ΙΧ που κινούνταν προς Άρδασσα με οδηγό μια 62χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω στην ομάδα ποδηλατών και τους παρέσυρε. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης από την Έδεσσα και ο 25χρονος Γιώργος Πράσσος από το Πλατανόρευμα Σερβίων. Και οι δυο αθλητές ποδηλασίας με διακρίσεις σε ποδηλατικές διοργανώσεις και φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα. Από την σύγκρουση οι υπόλοιποι τέσσερις ποδηλάτες τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας εκτός κινδύνου.

ο 25χρονος Γιώργος Πράσσος από το Πλατανόρευμα Σερβίων

Ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης από την Έδεσσα

Οι έξι ποδηλάτες έκαναν την Κυριακάτική προπόνησή τους στην περιοχή της Εορδαίας. Η εικόνα των ποδηλατών στους επαρχιακούς δρόμους είναι μια συνηθισμένη εικόνα για τα δεδομένα της Δυτικής Μακεδονίας αφού τα τελευταία χρόνια τα μέλη της ποδηλατικής κοινότητας αυξάνονται. Όλοι όσοι κινούνται σε τέτοιους δρόμους ξέρουν καλά την επικινδυνότητα και φυλάγονται όπως μπορούν αφού οι παγίδες και τα σημεία χωρίς ορατότητα για τους οδηγούς δεν είναι λίγα.
Η 62χρονη οδηγός του ΙΧ νοσηλεύεται και αυτή στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας μιας και έχει υποστεί πολύ ισχυρό σοκ και η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη. Η έρευνα της αστυνομίας και της τροχαίας Πτολεμαϊδας που συνέλλεξε όλα τα στοιχεία από το σημείο του δυστυχήματος θα ρίξει φως στο τι συνέβη.

Μοιραστείτε την είδηση