Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κοζάνης απο την «Ένωση»

2 Min Read

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη ΔΕΗ. Το σωματείο «Ένωση» το πρωί της Τετάρτης προχώρησε σε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Κοζάνης, σε συνέχεια της κίνησης ενημέρωσης που έκανε το πρωί της Τρίτης στον κόμβο της εξόδου προς Λάρισα.
«Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται. Κάναμε μια συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου. Τα ίδια που είπαμε στον Περιφερειάρχη, έχουμε πει και στον Δήμαρχο. Θέλουμε να είναι δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα. Κανένας μας δεν περισσεύει. Οι αγώνες πρέπει να δοθούν απο κοινού για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της «Ένωσης» Ηλίας Στογιάννης.
Τα μέλη του σωματείου στη συνάντησή τους με το δήμαρχο Κοζάνης του ζήτησαν να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουν απο κοινού οι φορείς της περιοχής, ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να γίνει κάτι.
«Έχουμε έρθει σε επαφή με το δήμαρχο, όπως κάνουμε και με όλους. Ο δήμαρχος μας υποσχέθηκε πως θα είναι δίπλα μας στους αγώνες. Τα προβλήματα είναι κοινά και οι αγώνες είναι κοινοί για να μπορέσουμε τη λεγόμενη αποεπένδυση» τόνισαν τα μέλη του σωματείου.
«Είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για όλους μας» είπε απο την πλευρά του ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης στη συνάντηση που είχε με τους εργαζομένους, επισημαίνοντας ότι η πρόκληση είναι τεράστια για όλους.
Σωκράτης Μουτίδης

Μοιραστείτε την είδηση