Συνεχίζεται η κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου

1 Min Read

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς η προγραμματισμένη εκδίκαση για την προηγούμενη Τετάρτη πήρε αναβολή με επίσημη δικαιολογία την αδιαθεσία του δικηγόρου του Μακεδονικού.

Έξι ομάδες λοιπόν, που κέρδισαν δίκαια και αντρίκια εντός των γραμμών του γηπέδου, τον τίτλο του πρωταθλητή στον όμιλο τους, περιμένουν υπομονετικά την απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις δικαστικές αποφάσεις. Η έναρξη των αγώνων μπαράζ, υπολογιζόταν για την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο οι εξελίξεις στις δικαστικές αίθουσες μπορεί να δημιουργήσουν νέα αναβολή.

Ας δεχθεί επιτέλους ο Μακεδονικός πως η Λευκίμμη ήταν ανώτερη του και καθόλα νόμιμη,  στο τελευταίο, μεταξύ τους, παιχνίδι και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, παραμένοντας έτσι και στην κατηγορία, όπως και το ότι η Κοζάνη δίκαια βγήκε πρωταθλήτρια του ομίλου.

Εξάλλου, όπως είπε και ο Αριστοτέλης «όπου άμιλλα ενταύθα και νίκην εστίν» δηλαδή όπου υπάρχει άμιλλα υπάρχει και νίκη. Η ευγενής άμιλλα, δείχνει ποιότητα και οδηγεί στην εξέλιξη και αυτή στην νίκη άνευ φθόνου και πονηριάς.

Θένια Βασιλειάδου xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση