Συνεδρίασε η παράταξη της “Ενότητας για το Δήμο Κοζάνης”- Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή

1 Min Read

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης συνεδρίασε η παράταξη της “Ενότητας για το Δήμο Κοζάνης” το απόγευμα της Δευτέρας με στόχο τη συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου μεταξύ των μελών και φίλων της.

Στη συνεδρίαση ασκήθηκε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή ενώ σύμφωνα και με δηλώσεις του Λάζαρου Μαλούτα, παραμένει επικεφαλής και θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης στις εκλογές του 2019, εφόσον δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης .

- Advertisement -

Ο κ. Μαλούτας στην τοποθέτηση του έκανε λόγο για έλλειψη αναπτυξιακού έργου, μόνιμη απόδοση ευθυνών στην προηγούμενη δημοτική αρχή, οικειοποίηση του έργου, εγκατάλειψη καινοτόμων πρωτοβουλιών , αγωνιώδεις προσπάθειες διαστροφής της πραγματικότητας, καμία διάθεση διεκδίκησης και σκιές στη οικονομικά και τις αναθέσεις έργων.” Έχουμε χρέος να αντιδράσουμε, να ψάξουμε διεξόδους αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ώστε να δημιουργηθεί δυνατότητα απόκτησης οικονομικού αποτελέσματος για κάθε νοικοκυριό. Ως επικεφαλής της Ενότητας, απηύθυνα κάλεσμα στους δημότες της Κοζάνης, στους νέους. Είναι ανάγκη να βρεθούμε και να συζητήσουμε, να επαναπροσδιορίσουμε ανάγκες και και προτεραιότητες, να συμπορευτούμε στο νέο ξεκίνημα για το καλό του τόπου μας”.

 

Μοιραστείτε την είδηση