Συνέντευξη Τύπου έδωσε η ΕΠΣ Κοζάνης για τον τελικό κυπέλλου αύριο, μεταξύ Κοζάνης και Μακεδονικού Φούφα

4 Min Read

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου σημείωσε πως στον φετινό 52ο τελικό κυπέλλου, συμμετέχουν δύο από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης και πως πρόκειται για μια γιορτή του ποδοσφαίρου. «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε έναν τελικό αντάξιο της ιστορίας της ένωσης, αλλά και του θεσμού του κυπέλλου, ώστε να έχουμε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

- Advertisement -

«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρισκόμαστε στον τελικό. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα έχει χρόνια να κατακτήσει το τρόπαιο και είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο, γνωρίζουμε πως είναι ο πολυνίκης του θεσμού με πέντε κατακτήσεις τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης, Νίκος Μπαδήμας, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί αύριο στο γήπεδο.  

Ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης, Νίκος Μπαδήμας

Από την πλευρά του ο προπονητής του Μακεδονικού Φούφα Παντελής Καπετάνος αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Κοζάνης για το φετινό πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «για εμένα είναι και περσινή πρωταθλήτρια και για εμένα άδικα βρίσκεται στη Γ’ εθνική, θέλουμε να τους δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στα μπαράζ και πιστεύουμε πως με λίγη τύχη, η ομάδα θα βρεθεί εκεί που αξίζει», συνέχισε λέγοντας πως η ομάδα του στον δεύτερο γύρο έχει παίξει πολλά παιχνίδια και όλα ήταν σαν τελικός, αλλά το αυριανό παιχνίδι θα είναι το πιο «ήρεμο» από αυτά που έχει δώσει η ομάδα. 

Ο προπονητής του Μακεδονικού Φούφα Παντελής Καπετάνος

Ο κ. Καπετάνος ανέφερε πως η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα είναι τα τελευταία χρόνια σταθερά στους τελικούς της ΕΠΣ Κοζάνης αλλά και στη Γ’ εθνική, με πολύ καλές εμφανίσεις και αγωνιστικά παιχνίδια. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ακλόνητο φαβορί για το αυριανό παιχνίδι και αυτό είναι η ομάδα της Κοζάνης. «Η ομάδα της Κοζάνης μπορεί να αλλάξει όλη την ενδεκάδα της και να κάνει rotation ακόμα και στον τερματοφύλακα, εμείς είμαστε 12, 13 άτομα ετοιμοπόλεμα και θα αγωνιστούμε για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμη ένα κύπελλο» τόνισε. 

«Αύριο είναι ένας τελικός τον οποίο πέρυσι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είναι ένας τίτλος τον οποίο θέλουμε. Έχοντας πάρει το πρωτάθλημα στον όμιλο μας, ο επόμενος στόχος που έχουμε θέσει είναι ο τελικός κυπέλλου αύριο» τόνισε ο Πάρης Μπακάλης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Κοζάνης και αρχηγός της ομάδας.

Πάρης Μπακάλης – Ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κοζάνης

Ενώ ο Βαγγέλης Σεκουλίδης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού Φούφα, δήλωσε πως η ομάδα της Κοζάνης κατέκτησε πανάξια έναν πολύ μεγάλο στόχο, αυτόν του πρωταθλήματος, δίνοντας με τη σειρά του τα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της Κοζάνης. «Εμείς πάμε να τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε ότι η Κοζάνη έχει πολλές μονάδες που μπορούν να αλλάξουν την ομάδα. Εμείς είμαστε δώδεκα, αλλά δώδεκα μαχητές, όλη τη χρονιά. Θα παίξουμε και για τα παιδιά που είναι τραυματίες. Το κύπελλο εμείς το θέλουμε λίγο παραπάνω καθώς πέσαμε κατηγορία» τόνισε ο ίδιος.

Βαγγέλης Σεκουλίδης – Ποδοσφαιριστής Μακεδονικού Φούφα

Οι διαιτητές του αυριανού αγώνα θα είναι οι κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης, Θεόδωρος Τζιουβάρας, Χρήστος Τζιαμπάζης και τέταρτος ο Άγγελος Τσανής. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Νέστωρ Μητσιάκος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:30 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης και η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν ενώ η γενική είσοδος θα είναι στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ.

Θένια Βασιλειάδου – xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση