Τα τσακίδια που δεν πήγαν στον αγύριστο

2 Min Read

Τελικά η Eldorado αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση. Δεν μας προξένησε και μεγάλη εντύπωση το γεγονός, αφού η πρακτική των deadlines και των ultimatums, κοινώς των τελεσιγράφων για ευρεία κατανάλωση, συνηθίζεται ως μέσο πίεσης και διαπραγμάτευσης.
Μετά, λοιπόν, τον καημό της περασμένης εβδομάδας μήπως και μας φύγει η Eldorado, αλλά και τις πάντα αμετροεπείς αναρτήσεις ανδρών επιφανών του φου-μπου και του Μαξίμου, η Eldorado ας ενημέρωσε ότι είναι σε καλό δρόμο οι επαφές της με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εποικοδομητικό διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη με το ΥΠΕΝ. Πέραν αυτού, την προηγούμενη εβδομάδα το ΥΠΕΝ εξέδωσε μια σειρά αδειών ρουτίνας για το έργο της Ολυμπιάδας, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολύ καιρό».
Η ιστορία, βέβαια, με την Eldorado θυμίζει το ζευγαράκι που τσακώνεται και κάθε λίγο και λιγάκι και ο ένας απειλεί τον άλλο με χωρισμό, οπότε ο άλλος συμμορφώνεται πρόσκαιρα και δείχνει καλό πρόσωπο μέχρι να επιστρέψει στους γνωστούς ρυθμούς.
Ασφαλώς, δεν είναι εύκολο ούτε για την Eldorado να αφήσει το ωραίο προτζεκτάκι της εδώ, αλλά ούτε για την ελληνική κυβέρνηση να την αφήσει τόσο εύκολα να φύγει. Οπότε ας κρατούν όλοι χαμηλά το προφίλ.
Iωάννα

Μοιραστείτε την είδηση