Ταινίες για μικρούς και μεγάλους αυτή την εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

3 Min Read

Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η ταινία του ΠΙΤΕΛ ΦΑΡΕΛΙ που είναι υποψήφια για 5 ΟΣΚΑΡ (Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Α΄ & Β΄ Ανδρικού Ρόλου) και κέρδισε 3 Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Β΄ Ανδρικού Ρόλου).
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ
O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.
2 προβολές 7.30 & 10.00 (Τετάρτη 13/02 1 προβολή 10.00)

Από Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου έως και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, προβάλλεται η παιδική ταινία
ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Ο Ρούσλαν, ένας περιπλανώμενος καλλιτέχνης που ονειρεύεται να γίνει κάποτε ιππότης, συναντά την όμορφη Μίλα και την ερωτεύεται… πριν συνειδητοποιήσει ότι είναι η κόρη του Βασιλιά! Ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα προλάβει να ανθίσει καθώς ο Τσόρνομορ, ο κακός μάγος, κλέβει τη Μίλα μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του Ρούσλαν και προσπαθεί να απομυζήσει την αγάπη της για να τροφοδοτήσει τη μαγεία του. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Ρούσλαν ξεκινάει μια επική περιπέτεια ώστε να σώσει την κλεμμένη πριγκίπισσα και να αποδείξει ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από τη μαγεία!
1 προβολή 6.00 στα ελληνικά

Η Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί στην ταινία του Πέτερ Χετζες
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ
Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns (Lucas Hedges) επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben (Julia Roberts) νοιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα, ανήσυχη με την κατάσταση υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.
1 προβολή 8.00

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί στην ταινία δράσης
ΨΥΧΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
Ο Νελς, ένας ήσυχος και εργατικός άνδρας ζει με τη γυναίκα του στο Rocky Mountains και εργάζεται ως οδηγός οχήματος καθαρισμού χιονιού. Αναγκάζεται όμως να αφήσει την ήρεμη ζωή του καθώς ο γιός του δολοφονείται από έναν βαρώνο ναρκωτικών. Χωρίς να έχει τίποτα να χάσει και οδηγούμενος από την οργή του, θα μετατραπεί σε έναν εκτελεστή προσπαθώντας να διαλύσει το καρτέλ που ευθύνεται για το θάνατο του γιου του
1 προβολή 10.00

Μόνο Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, προβάλλεται η παιδική ταινία
ΑΣΤΕΡΙΞ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ
1 προβολή 5.45 στα ελληνικά

Μοιραστείτε την είδηση