Θέμης Μουμουλίδης στην πολιτική του συγκέντρωση: «Ο καθένας και η καθεμιά από εμάς να πείσουμε έναν ακόμη ότι είναι εφικτή η ανατροπή»

3 Min Read

Το Σάββατο, 29 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο ¨Αλιάκμων¨ ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης μίλησε στους πολίτες της Κοζάνης, εν’ όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Ο βουλευτής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια περάσαμε δύσκολες στιγμές. Κάναμε λάθη, είχαμε παραλήψεις, όμως ούτε μια στιγμή δεν ξεχάσαμε ποιους εκπροσωπούμε, ποιων συμφέροντα βρεθήκαμε εδώ να εκπροσωπούμε, ποιοι μας στείλανε στα κυβερνητικά έδρανα και για ποιους πρέπει να αγωνιζόμαστε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε κάποια από τα σημαντικότερα σημεία του κυβερνητικού έργου 2015-2019. Ανέφερε τις 300.000 νέες θέσεις εργασίας, τη ρύθμιση των 120 δόσεων, την κάλυψη όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού στην Ειδική Αγωγή καθώς και την -για πρώτη φορά- δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα για 800.000 παιδιά Δημοτικού. Σε τοπικό επίπεδο, μίλησε για την πρόταση ολοκληρωμένου σχεδίου αποκατάστασης των εδαφών της ΔΕΗ και για την αξιοποίηση του βιομηχανικού αποτυπώματος της περιοχής.Συνέχισε λέγοντας ότι τις τελευταίες μέρες βιώνουμε κάτι πρωτοφανές. Ένα κόμμα και ο αρχηγός του, που θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία, προσπαθούν να μας βυθίσουν όλους στη λήθη. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα έχουν κριθεί. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, σε αυτή την εκλογική αναμέτρησηεπιθυμούν οι πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες δίχως να σκέφτονται και δίχως να γνωρίζουν το πρόγραμμα και τις θέσεις των κομμάτων. Αρνούνται κάθε πολιτική αντιπαράθεση. Ας αποδείξουμε ότι η δύναμη του δίκιου είναι πιο ισχυρή από τη δύναμη της επικοινωνίας
Ο στόχος μας όμως είναι σαφής και εφικτός. Ανατροπή και νίκη. Είναι εφικτό, αν το πιστέψουμε. Αρκεί ο καθένας και η καθεμιά από εμάς να φέρει στην κάλπη έναν ακόμα. Έναν ακόμα που δεν ψήφισε στις 26 του Μάη. Έναν ακόμα που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο. Έναν ακόμα που ελπίζει ότι το αύριο δεν θα είναι σαν αυτό που ζήσαμε τις μαύρες μέρες του 2010 – 2014. Αν ο καθένας και η καθεμιά από εμάς πείσουμε έναν ακόμη, ότι είναι εφικτή η ανατροπή. Για να εκφράσει τις δικές μας ελπίδες και προσδοκίες.
Ο βουλευτής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι η μάχη μπροστά μας είναι ανοιχτή. Και τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε, γιατί προσερχόμαστε σε αυτήν με τα πεπραγμένα μας, με την εντιμότητά μας, με τα επιχειρήματά μας. Και γιατί αυτή τη φορά οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ψηφίζουν για τη ζωή τους, για το αύριο που ξημερώνει σε αυτό τον τόπο. Και αυτό το αύριο δεν θα το αφήσουμε να το διαχειριστούν αυτοί που λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν την πατρίδα μας.

Μοιραστείτε την είδηση