Θετικός ο ισολογισμός του Δήμου Κοζάνης το 2018- Γ. Βαλαής: Αποδεικνύεται πως σε δύσκολες εποχές επιλέξαμε το σωστό δρόμο

2 Min Read

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας εγκρίθηκαν ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης του Δήμου Κοζάνης για το 2018. Το οικονομικό αποτέλεσμα είναι θετικό με κέρδος 96.605 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Βαλαής, Αντιδήμαρχος οικονομικών «ο Δήμος συνεχίζει τη θετική πορεία την οποία είχε και τα προηγούμενα χρόνια, μέσα σε δύσκολες συνθήκες» και πρόσθεσε πως «είναι η δεύτερη χρονιά στην οποία τα αποτελέσματα του ισολογισμού παρουσιάζονται από την ομάδα διπλογραφικού, η οποία αποτελείται από υπηρεσιακούς του Δήμου».
Σύμφωνα με τον κ. Βαλαή ο ισολογισμός συντάχθηκε σε χρόνο ρεκόρ καθώς ήταν από το Πάσχα έτοιμος για ψήφιση αλλά λόγω των εκλογικών διαδικασιών καθυστέρησε να φτάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το θετικό αποτέλεσμα σηματοδοτεί σύμφωνα με τον κ. Βαλαή πως “σε δύσκολες εποχές, με χρηματοδοτήσεις οι οποίες δεν είναι επαρκείς, έχουμε επιλέξει τον ορθό δρόμο γεγονός που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα της λογιστικής. Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λευτέρη Ιωαννίδη ο οποίος με τίμησε με τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών για μια τετραετία, ελπίζω να άσκησα τα καθήκοντα μου όλον αυτό τον καιρό με επιμελή και ορθό τρόπο.
Παραδίδουμε ένα δήμο, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται απ΄τα ίδια προβλήματα που είχαμε στο παρελθόν, θεωρώ όμως ότι τα έχουμε σταθεροποιήσει. Εφόσον συνεχίσει να λειτουργεί ο δήμος κάτ΄από την ίδια λογική και φιλοσοφία θα μπορέσει και τα επόμενα χρόνια να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δημοτών.”

Μοιραστείτε την είδηση