Τι θα γίνει η χώρα μας αν λείψει η …Θεανώ ;

2 Min Read

Έκαστος εφ ω ετάχθη. Και είναι προφανές ότι η άλλοτε υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεανώ Φωτίου, ετάχθη εις ειδική υπηρεσιών εις τα πλαίσια του δημοσίου βίου. Την υπηρεσία εκείνου που του έχει ανατεθεί το καθήκον «να λέμε καμία μα..κία, να περνάει ο καιρός». Από αυτήν την άποψη, όσοι από την Νέα Δημοκρατία έσπευσαν να την λοιδορήσουν για την νέα έξυπνη δήλωση της, είναι, αν μη τι άλλο αχάριστοι.

Τι θέλετε κύριοι; Να ροκανίσετε τον χρόνο ώσπου να έλθει η στιγμή να προκηρύξει ο αρχηγός σας την προσφυγή στις κάλπες. Να τούτος και ο άλλος μήνας που είναι γεμάτοι γιορτές, να και οι διακοπές των Χριστουγέννων, φθάσαμε στα μέσα Ιανουαρίου. Αλλά κα μέχρι τις διακοπές, κάθε βοήθεια, κάθε περισπάσει, ευπρόσδεκτη.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πολιτικές δηλώσεις με τις όποιες γελοιοποιείται  και το στημόνι και το υφάδι που με τόσο κόπο έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των υποκλοπών, την οποία προσωπικώς δεν θεωρώ ούτε ως ανύπαρκτη, ούτε ως ασήμαντη. Και εκεί που υφαίνεται επιμελώς το αφήγημα ότι μοναδικός δράστης είναι η κυβέρνηση που παρακολουθεί τους πολιτικούς της αντιπάλους, νάσου η κ. Θεανώ Φωτίου που δίνει μια με το ψαλίδι και κατακρεουργεί το υφαντό. Προσφέροντας την δική της εμβριθή ανάλυση των γεγονότων:

«Γίνονται, όσα παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες, από επιχειρηματίες που προφανώς δεν έμειναν ευχαριστημένοι από όσα κάνατε. Το θέμα των υποκλοπών συνδέεται ευθέως με τα 72 δισ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ».

Κάτσε κυρία Θεανώ. Περιορίσου στην άλλη ειδικότητα. Στα γεμιστά σου. Διότι με τέτοιο περίσσευμα εξυπνάδας κατάφερες να προκαλέσεις την οργισμένη αντίδραση ακόμη και του Βαξεβάνη, πρωτομάχου ιεροκήρυκα κατά της …δικτατορίας του Μητσοτάκη.

 

Μοιραστείτε την είδηση