Το Σάββατο στην Κοζάνη ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου – «Η Κοζάνη στο επίκεντρο του Πανεπιστημίου διαδραματίζοντας τον μητροπολιτικό της» τονίζει ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης

1 Min Read

Την ικανοποίηση για το σχεδιασμό του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εξέφρασε με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης. Σημείωσε μάλιστα πως το Σάββατο θα βρεθεί στην Κοζάνη ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, για να μιλήσει σε εκδήλωση μαζί με τους δύο Πρυτάνεις.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Τέθηκε σε διαβούλευση το σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Η Κοζάνη, ήταν και θα παραμείνει το επίκεντρο του Πανεπιστημίου διαδραματίζοντας τον μητροπολιτικό της ρόλο μέσω ενός ισχυρού και βιώσιμου Ιδρύματος και ειδικότερα μέσω ενός νέου Πολυτεχνείου που ισχυροποιείται όσο κανείς δεν το είχε φανταστεί ποτέ, αλλά και μιας δυνατής Σχολής Οικονομικών Επιστημών.
Σημαντικό επίσης για την Κοζάνη ότι όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν άμεσα. Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η συγκρότηση του νέου Πανεπιστημίου δεν είναι πίτα για την μοιράζουμε στους παρευρισκόμενους και πέρα από την επικοινωνία, θα πρέπει να κοιτάμε την ουσία.
Για αυτή την ουσία θα συζητήσουμε το Σάββατο το απόγευμα στην εκδήλωση με κύριους ομιλητές τον υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου αλλά και τους Πρυτάνεις και τους Αντιπρυτάνεις των 2 ιδρυμάτων.
Εκεί θα είναι η ευκαιρία να αξιολογηθούν όλα και όλοι!

Μοιραστείτε την είδηση