Τον Ιούλιο του 2024 παραδίδεται η νέα πτέρυγα στο Μαμάτσειο

1 Min Read

Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη τη Δυτική Μακεδονία προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των έργων που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Ο κ. Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Σιόλιο  επισκέφτηκαν κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου που ενισχύθηκαν με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, με χρηματοδότηση 5,3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια και είδαν από κοντά τις εργασίες για την κατασκευή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, οι οποίες εξελίσσονται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς συμβαδίζοντας με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

- Advertisement -

Σε δηλώσεις του ο κ. Κασαπίδης εξήρε τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας όσο και στο στάδιο της υλοποίησης του Νοσοκομείου και τόνισε πως: «Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε σήμερα ότι έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τα έργα της επέκτασης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και όπως όλα δείχνουν τον Ιούλιο του 2024 θα είναι παραδοτέα η νέα πτέρυγα. Με την κτιριακή επέκταση του Νοσοκομείου βελτιώνονται και αναβαθμίζονται οι υποδομές των χειρουργικών και παθολογικών κλινικών, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις υγειονομικές παροχές στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση