Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Ελίμειας

2 Min Read

Τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Κοινοτήτων της Ελίμειας ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαρτίου, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας του Δήμου Κοζάνης, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν σε όλα τα θέματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, ενώ εξέφρασαν στον Περιφερειάρχη το αίσθημα της εγκατάλειψης που ένιωσε η περιοχή από τις προηγούμενες τοπικές αρχές, παρόλο που είναι από τις πιο εύφορες του Νομού.
Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε από την πλευρά του να υπάρξει μια πρωτοβουλία και σε συνεννόηση Περιφέρειας και Δήμου Κοζάνης να γίνει μια νέα συνάντηση παρουσία και του Δημάρχου, για να αντιμετωπιστούν άμεσα και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κάποια από τα ζητήματα, ενώ σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις σε υποδομές, να εξεταστεί σε ποια χρηματοδοτικά εργαλεία μπορούν να ενταχθούν για να μπουν σε φάση υλοποίησης.
«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους Προέδρους της Ελίμειας. Τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, και αυτά που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και την προοπτική που μπορεί να δημιουργήσει η ευρύτερη παραλίμνια περιοχή που την έχω χαρακτηρίσει κατ’ επανάληψη «φιλέτο» της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης» υπογράμμισε σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=Id1mQO1r6VU&authuser=0

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση