Τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης … Συμμετέχω άρα κερδίζω !

4 Min Read

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο Παιδικό Τουρνουά, Συμμετέχω άρα κερδίζω που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης στα ενωσιακά γήπεδα.
Πριν από 7 χρόνια, έγινε η αρχή και το τουρνουά «Συμμετέχω άρα κερδίζω» παρά τις φετινές δυσκολίες συνεχίζει, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει μεράκι και διάθεση στοιχεία συνοδευόμενα από την εμπειρία, όλα γίνονται.
Στην ιστορία λοιπόν πέρασε το 7ο τουρνουά που διοργάνωσε και φέτος ο Μακεδονικός Κοζάνης στα ενωσιακά γήπεδα με το αποτέλεσμα της προσπάθειας να είναι απόλυτα επιτυχημένο.
Τουρνουά που έγινε θεσμός και σημείο αναφοράς στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κοζάνης φιλοξενώντας ομάδες προερχόμενες από ιστορικούς συλλόγους και , ομάδες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα, Ποδόσφαιρο, διασκέδαση, σύσφιξη σχέσεων, ανάπτυξη του αθλήματος στη βάση του, Στοιχεία… πολυτέλεια στη δύσκολη εποχή μας.
Και το κυριότερο; Ραντεβού για το μέλλον.
Όπως προαναφέραμε, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του 7ου τουρνουά ήταν και η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη βάση του.
Πολλές ομάδες, διαφορετικές νοοτροπίες, τακτικές, αντιλήψεις.
Όλες μαζί πρόσφεραν ένα ωραίο και ελπιδοφόρο θέαμα.
Οι ομάδες υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο την ευχάριστη παρουσία και όχι αναγκαστικά τη νίκη με τους γονείς να ανταποδίδουν με ζεστό χειροκρότημα και πλατιά χαμόγελα .
Το 7ο τουρνουά του Μακεδονικού αφιερωμένο στην εθελοντική αιμοδοσία και στη λήψη δείγματος συμβατότητας δότη μυελού των οστών.
Αγαπώ το ποδόσφαιρο αγαπώ τη ζωή και τον συνάνθρωπο. Προσφέρω !
Το 7ο τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική αιμοδοσία και στη λήψη δείγματος συμβατότητας δότη μυελού των οστών.
Στο καθιερωμένο θερινό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/6 το πρωί σε συνεργασία και την ευγενική υποστήριξη του τμήματος αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και του Συλλόγου εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας και εθελοντική λήψη δείγματος συμβατότητας δότη μυελού των οστών.
Στο χώρο βρίσκονταν και ο ΣΕΑ Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” για λήψη δείγματος συμβατότητας δότη μυελού των οστών
Στο τουρνουά του Μακεδονικού Κοζάνης και η Ακαδημία τερματοφυλάκων PORTIERONI . Δόθηκαν δωράκια από την εταιρία goalkeeperstar
Στο τουρνουά βρέθηκε και η Ακαδημία τερματοφυλάκων PORTIERONI του Πάρη Μιχαηλίδη μαζί με τους τερματοφύλακες Γιάννη Πάντο της Βέροιας, τον Γιάννη Μπίντση του Μακεδονικού Φούφα και τον Κώστα Στόικο του Ερμή Αμυνταίου , όπου έδωσαν μέσα από την διαδικασία των πέναλτι ένα αθλητικό σακίδιο και γάντια σε δύο τυχερούς τερματοφύλακες.
Οι Ευχαριστίες των διοργανωτών
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο στόχος και ο σκοπός που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε στο ακέραιο, ένας στόχος τόσο απλός και κοινότυπος αλλά παράλληλα και τόσο δύσκολο να πιαστεί εάν δεν υπάρξει άριστη συνεργασία”, επεσήμαναν οι διοργανωτές.
Η μεγάλη “δύναμη” του τουρνουά ,ήταν οι εθελοντές… αθλητές του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004 πού δύο ημέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να στεφθεί με επιτυχία το τουρνουά
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε
Τους χορηγούς (super market contra, αρτοποιεία Άρτος ψωμί και άλλα , Αλλαντικά Τσιώνη, Γάλα Ημέρας Λευκάρων «Τριαντάφυλλος» καθώς και την εταιρία goalkeeperstar ) κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ακαδημίες που τίμησαν το τουρνουά με την παρουσία τους.
Ραντεβού του χρόνου

Μοιραστείτε την είδηση