Τριγμοί στην παράταξη Καρυπίδη μετά και τη δεύτερη ανεξαρτητοποίηση

1 Min Read

Τη δεύτερη ανεξαρτητοποίηση μετρά ο συνδυασμός του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, μετά την απόφαση και τη σχετική επιστολή που έστειλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ε. Παναγιωτίδου.

Αιτία τριβής, σύμφωνα με την κ. Παναγιωτίδου, το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε απο τον Περιφερειάρχη για τη λήξη της θητείας της ως Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, θέση την οποία ανέλαβε ο επίσης περιφερειακός σύμβουλος Φλώρινας Κ. Γέρου.

Η κ. Παναγιωτίδου αναφέρεται στην επιστολή της με πολύ σκληρά λόγια στον Περιφερειάρχη, μιλά για “αυλικούς”, ενώ προεκτιμά την ήττα του συνδυασμού του νυν Περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές. Δεν διστάζει, μάλιστα, να κατηγορήσει τον Θ. Καρυπίδη για πολιτική ανηθικότητα, ενώ μιλά για “αποδεκατισμένο” συνδυασμό.

Η Ε. Παναγιωτίδου με την επιστολή της αφήνει αιχμές για σκοπιμότητες απο πλευράς της περιφερειακής αρχής, ενώ καταλήγει ότι “η Ανατροπή έμεινε σύνθημα στα προεκλογικά φυλλάδια και η Δημιουργία στα αζήτητα”.

Πριν απο μερικούς μήνες την επιλογή να καθίσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης είχε κάνει και ο περιφερειακός σύμβουλος Σταύρος Καμπουρίδης, με μια επιστολή σκληρή που επίσης συζητήθηκε πολύ, ενώ μέχρι στιγμής ο μόνος που παραιτήθηκε, διαφωνώντας, ήταν ο Ν. Θεοδουλίδης απο την Πτολεμαίδα. Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Θ. Χαρτοματσίδη για προσωπικούς λόγους.

Μοιραστείτε την είδηση