Εκδήλωση βράβευσης νέων φοιτητών από το περιφερειακό παράρτημα του Ο.Ε.Ε.

straboy
από straboy
2 Min Read

Εκδήλωση  βράβευσης των φοιτητών από τη Δυτική Μακεδονία που πέρασαν στις οικονομικές σχολές διοργάνωσε το περιφερειακό παράρτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

«Θέλουμε από τώρα οι νέοι φοιτητές μας να μάθουν το ρόλο του Οικονομικού Επιμελητήριου στην κοινωνία και να έρθουν κοντά μας, μαθαίνοντας τις προσπάθειές μας να καταξιωθούμε ως σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα οικονομίας» τόνισε ο πρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Μανώλης Καρακάσης.  Ο κ. Καρακάσης συνεχάρη τα παιδιά για τις άοκνες προσπάθειές τους, αλλά και τους γονείς τους για τη συμπαράσταση σε αυτό τον αγώνα.

Παρών στην εκδήλωση βράβευσης ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο οποίος ανέφερε πως «είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε τους νέους ανθρώπους της περιοχής. Σε μια συγκυρία δύσκολη και κομβική, κατά την οποία τελειώνει το3ο μνημόνιο, θα πρέπει να συζητάμε για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα κι εδώ έχουμε ένα σοβαρό ρόλο ως θεσμικός φορέας» δήλωσε ο κ. Κόλλιας επισημαίνοντας την ανάγκη να αποφασιστεί τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση του χρέους.

Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του ΕΒΕ, οικονομολόγος, Νίκος Σαρρής  που ανέπτυξε ένα θέμα σχετικό με την σύγχρονη επιχειρηματικότητα, τονίζοντας με τη σειρά του ότι οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες, αλλά οι νέοι πρέπει να δώσουν αισιοδοξία.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλ. Κάτανας, ο πρύτανης του ΤΕΙ Στέργιος Γκανάτσιος και η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ελ. Τσακιρίδου.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε στους βραβευθέντες έπαινος και δύο εκδόσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

 

Μοιραστείτε την είδηση