Ζεστό το χειροκρότημα για τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του Γ’ Κύκλου του ΔηΠε Θεάτρου – Την Παρασκευή η δεύτερη παράσταση

2 Min Read

Την προσπάθεια της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του Γ’ Κύκλου του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης χειροκρότησαν το βράδυ της Τετάρτης οι θεατές στην αίθουσα Τέχνης.
Πέντε ιστορίες μέσα σε μια, πίσω από το γυαλί του αριθμού «4» που τροφοδοτεί το υποσυνείδητο με περισσότερο φόβο σε έναν αέναο κύκλο, χωρίς τέλος.
Τα μέλη της θεατρικής ομάδας ενηλικών σε μια παράσταση που διαρκεί περίπου 1.30, απέδωσαν με λόγο και σκηνική παρουσία το τι συμβαίνει όταν ο φόβος φωλιάζει στους ανθρώπους και κατατρώει τα σωθικά τους. Τότε που οι τρομοκρατημένες συνειδήσεις, γεννούν μόνο εφιαλτικά όνειρα. Όνειρα που μπλέκονται με την πραγματικότητα. Και τότε η αλήθεια έχει κάτι από το ψέμα. Το ψέμα φωλιάζει στα θέλω και το μυαλό έχει κάτι από τις οθόνες γύρω μας. Οθόνες που συνεχώς αλλάζουν κανάλια και ανθρώπους. Πέντε ιστορίες χαμένες στην καθημερινότητα τους, υπό την σκιά μιας ιδέας. Η ιδέα του φόβου, της παράνοιας, του ονείρου. Δρουν, θέλουν, σκέφτονται, επιθυμούν στα όρια του αληθινού και του ψεύτικου. Της ανάγκης και του εθισμού. Της κωμωδίας και της σάτιρας.
Η παράσταση θα παιχτεί ξανά την Παρασκευή στις 9 μ.μ.
Συντελεστές

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Γεώργιος Δερνίκας Φωτισμοί: Εύη Παπαμάρκου Μακιγιάζ – Χτενίσματα: Ι.ΙΕΚ. Volteros Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μαρία Αραπογιάννη, Μάνθος Βαΐσίδης, Αλεξάνδρα Βαλαή, Χαρούλα Ζτούπα, Ελένη Κάβουρα, Κική Κοντού, Δέσποινα Κούρτογλου, Βαγγέλης Μαλιάγκας, Δέσποινα Νταζάνη, Λίτσα Πιστόλα, Γιώργος Σιαμπανόπουλος, Τζένη Τσιμπραΐλίδου, Χριστίνα Τυριακίδου Μακιγιάζ: Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Κατερίνα Αλεξιάδου Μαθήτριες: Αλεξάνδρα Αβραμίδου, Φωτεινή Βασιλιάδου, Βάγια Δάλλα, Γιώτα Κασικτσοπούλου, Φωτεινή Τζιάλλα, Δώρα Τσανακτσή Χτενίσματα: Υπεύθυνες εκπαιδεύτριες: Κική Αδαμίδου, Δέσποινα Νικολαΐδου, Ιωάννα Πιτσάβα, Μαρίνα Τσαπατώρη Μαθητές: Φώτης Αθανασιάδης, Εύη Βαρδάκα, Αναστασία Γλούμπου, Παναγιώτης Κωτσίδης, Μαρία Πρένγκα, Μαρία Τύπη, Σταυρούλα Χρισοστομίδου

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση