Εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου εκπαιδευτικών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο «Διαπολιτισμική εκπαίδευση και πολυγλωσσία στην προσχολική και πρωτοσχολική εκπαίδευση των μαθητών» που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Αθλητικσμού – Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 15 Δεκεμβρίου 2015 (Α΄ Κύκλος) και από 16 Φεβρουαρίου έως 31 Μαΐου 2016 (Β΄ Κύκλος), πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κοβεντάρειο.  Ακόμη απονεμήθηκαν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες στη 2η Γιορτή Πολυγλωσσίας που πραγματοποιήθηκε στις 10,11 & 12 Ιουνίου 2016 στην Κοζάνη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν project από τα Δημοτικά Σχολεία Κοζάνης 2ο και 13ο. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από την Κωνσταντίνα Τεντόγλου στο τραγούδι και τον Βαγγέλη Τζημόπουλο στην κιθάρα.

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page