Ο μοναδικός Διονύσης Σαββόπουλος, διαχρονικός, αλλά και απολύτως φρέσκος, ζεστός, άμεσος και εγκάρδιος, ενθουσίασε το κοινό της Κοζάνης, που παρά τη βροχερή βραδιά, βρέθηκε στην Αίθουσα Τέχνης σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος, για να τον απολαύσει.

Μεγάλοι και μικροί, εκπρόσωποι κάθε γενιάς απόλαυσαν το Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος με αγαπημένα κομμάτια απο τις δουλειές του “Βρώμικο ψωμί”, το “περιβόλι του τρελού”, “Τραπεζάκια έξω”, τα οποία έχουν χιλιοτραγουδηθεί, απέδειξε ότι παραμένει ένας και μοναδικός. Με απίστευτη ζωντάνια, κέφι, αλλά και χιούμορ κατάφερε να βγάλει αβίαστα το χαμόγελο και τελικά να εισπράξει το χειροκρότημα.

Απ΄τη «Δημοσθένους λέξη» και την «Συγκέντρωση της ΕΦΕΕ» μέχρι το αιρετικό «Κωλοέλληνες» τα περισσότερα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου χαρακτηρίστηκαν ως πολιτικά. Γρήγορα όμως ξεπέρασαν τον επικαιρικό τους χαρακτήρα και άντεξαν στον χρόνο διότι επεσήμαναν σε ανύποπτες στιγμές τα βαθύτερα αδιέξοδα του εθνικού μας βίου, κατά τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Το Διονύση Σαββόπουλο συνόδευσαν δύο εξαίσιοι μουσικοί. Ο «δικός μας» καταξιωμένος Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο) και ο ταλαντούχος Στάθης Άνινος (πιάνο).

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page