Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Πλατάνια” πραγματοποίησε τον αγιασμό για τη νέα χρονιά 2016-17, το πρωί της Κυριακής. Παρουσία φίλων και μελών του συλλόγου τελέστηκε ο αγιασμός και στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τη χρονιά.

Τα προγράμματα θα διεξάγονται στα γραφεία του συλλόγου και ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ενώ αντίστοιχα τα προγράμματα που θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 18ου Δημοτικού σχολείου και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Κωνσταντίνος Τσίτσαρης “η έλλειψη κοινωνικών σχέσεων προκαλεί δυστυχία. Ο σύλλογος μας οφείλει να δημιουργήσει σχέσεις, καθώς τα Πλατάνια ήταν πάντα γειτονιά και θέλουμε την προσωπική επαφή. Ο σύλλογός μας είναι ανοιχτός και ο καθένας ευπρόσδεκτος. Νοιάζομαι και μαζί είναι οι δύο λέξεις-κλειδιά με τις οποίες θα πορευτούμε. Σας θέλουμε όλους κοντά μας”.

 

 

Κοινοποίηση...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page